Shipping & Returns

Shipping Information kræves

* De nødvendige oplysninger for shipping er dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Bemærk venligst, at vi kan sende din ordre efter postnummer adresse og postbokse eller similairesne adresser er ikke tilgængelige for skibsfarten.

* Sørg for, at du har indtastet den korrekte leveringsadresse og telefonnummer.

* Lad 7-9 dage til levering af din artikel.

* Vi sender dig dit tracking nummer i 36-48 timer efter modtagelsen af ​​din betaling.

* Tracking nummer for at kontrollere:

EMS LOGO

EMS hjemmeside: http://www.chronopost.fr/transport-express/livraison-colis,vous kan gøre ansøgning online chronopost.fr eller din kundeservice på 0825801801 kun for kunder på kontrakt.

DHL LOGO

DHL hjemmeside: http://www.dhl.fr/fr.html eller http://www.dhl.com/en.html For enhver form for anvendelse til levering i Air Express, Kundeservice er til rådighed fra mandag til fredag, 8:00 til 21:30, og lørdag fra 8:30 til 13:30 (reservering ganger, information om vores produkter og services, information told, specifikke spørgsmål, hastende anmodninger ...).

* 0820 20 25 25 Hvis du ikke har et DHL kontonummer

* 0820 20 80 80 *: Hvis du har en DHL kontonummer

forsendelsesmetode

Normalt bruger vi EMS som forsendelsesmetode. Men for nogle amter, vil vi bruge DHL som skibsfart méthode.Tous produkter har graduite levering.

Overvågningsmetoder

Når din ordre er afsendt, tilbyder vi EMS eller DHL tracking nej. og web site for dig. Der er to metoder til at få ovennævnte oplysninger fra os,

<1> Besøg vores hjemmeside og re-login for at kontrollere opdateringen status.

<2> Tjek din e-mail for at sende os opdateret status for din e-mail-adresse.

Bemærk: (Hvis du ikke kan tjekke det med det samme med tracking nej, bedes du tage mere tålmodighed til at vente et stykke tid).

Manglende levering eller dårlig

* Vi er ikke ansvarlige for genoverførsel, hvis du har givet os en forkert eller ufuldstændig adresse.

* Hvis du nægtede at underskrive ordren, vil vi opkrævet 30% som håndtag gebyrer, hvis pakken blev restaureret efter flere gange forgæves levering (på grund af din manglende eller du angav en adresse ukorrekt eller ufuldstændig levering til os), har vi brug 30% af omkostningerne ved levering.

* For kunder, som ikke modtager din pakke inden for 20 arbejdsdage.

Kontakt dit lokale posthus hurtigst muligt. Alligevel kan du tjekke med det lokale posthus direkte med dit ID-kort eller anden gyldig attest og kopi af de oplysninger, så du kan udskrive ved tilslutning til din registrerede konto på vores hjemmeside.

Back